Alleop

Alleop

Contactați Seller-ul
Produse 2296
Evaluare:
(751)
Data creare: 2023-02-15
Produse vândute: 25367
Alleop este un magazin online și platformă de tip Marketplace unde veți găsi tot ce aveți nevoie de acasă sau în bucătărie, cât și materiale utile pentru produsele dvs. preferate. La noi veți găsi toate brandurile mari, sute de categorii, precum și vi se va acorda consultare de expert de către operatorii noștri cu sfaturi despre produsele care se potrivesc cel mai mult nevoilor dvs. Condiții de returnare Descoperiți cum puteți să returnați un produs...
Vedeți toți termenii și condițiile comerciantului aici
Alleop este un magazin online și platformă de tip Marketplace unde veți găsi tot ce aveți nevoie de acasă sau în bucătărie, cât și materiale utile pentru produsele dvs. preferate. La noi veți găsi toate brandurile mari, sute de categorii, precum și vi se va acorda consultare de expert de către operatorii noștri cu sfaturi despre produsele care se potrivesc cel mai mult nevoilor dvs.

Condiții de returnare

Descoperiți cum puteți să returnați un produs comandat și livrat.

La Alleop cât cumpărarea, atât și returnarea este ușoară, rapidă și confortabilă. În caz că doriți să returnați un produs cumpărat de dvs., puteți să faceți acest lucru în termen de 60 de la data primirii produsului. Care sunt condițiile și procedura de returnare? Puteți să găsiți mai multe detalii în ceea ce urmează mai jos:

Cum să returnați produs oferit de Alleop?

Pentru a returna un produs sau întreaga comandă, e necesar să completați Formularul de returnare produs sau să ne contactați direct prin unul dintre următoarele moduri: 031 630 02 02 sau [email protected]

Ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care doriți să îl returnați?

Returnarea unui produs poate să fie realizat dacă acesta este în starea în care a fost primit, inclusiv - ambalajul original și toate accesoriile livrate cu el (dacă este cazul).

Nu vor fi primite înapoi produse care au fost reparate de persoane neautorizate sau dacă produsele au fost deteriorate intențional, produse cu ambalaj defectat sau incomplet, cu urme de uzură sau uzură excesivă, cu zgârieturi, cu urme de lovituri (de exemplu, dar fără a se limita la acestea - șocuri mecanice/electrice).

Produsul trebuie returnat în ambalajul lui original, însoțit de etichetele intacte, garanția originală, în caz că aceasta a fost emisă de producător/distribuitor și toate documentele cu care a fost livrat produsul respectiv.

În caz că produsul livrat a fost însoțit de un cadou, trebuie să returnați și cadoul, de asemenea.

În caz că ați cumpărat câteva produse de aceleași fel și doriți să returnați două sau mai multe dintre ele, doar unul din aceste produse trebuie să fi fost deschis. Celelalte trebuie să rămână cu ambalaj nedesfăcut. În cazul contrat, acestea nu vor fi acceptate înapoi.

Aparate de îngrijire personală (epilatoare, perii de dinți electrice, aparate de ras etc.), produse mici electrocasnice și aparate mici de bucătărie, mașini de cafea alte asemănătoare nu pot fi returnate, în caz că au fost utilizate deja.

Pe seama cui rămân cheltuielile de transport la returnarea unui produs?

În cazurile în care produsul livrat îndeplinește condițiile de returnare afișate pe site și acesta nu este defectat, cheltuielile de transport se plătesc de către client. În cazul contrar, când produsul este defectat sau integritatea acestuia este deteriorată (lipsesc părți, accesorii etc.), cheltuielile de transport se plătesc de Alleop. Atunci când clientul dorește să înlocuiască un produs dat cu alt, fără ca acesta să fie defectat, cheltuielile de transport în amândouă direcțiile se suportă de client.

Dacă se pot returna produsele desfăcute?

- Da, produsele desfăcute se pot folosi de aceleași condiții de returnare ca și produsele obișnuite, oferite pe site-ul Alleop.

În ce termen urmează să-mi fie rambursată suma plătită pentru anumit produs?

- Alleop vă va rambursa suma plătită pentru produsul anumit cel mai târziu 14 zile de la data primirii produsului înapoi în depozitul nostru. Ca principiu, noi rambursăm sumele prin transfer bancar.

Important: Noi din Alleop nu avem practica să trimitem bani prin agenții de curierat, până la punctele lor de ridicare, precum și prin alte birouri autorizate de transfer de bani.

Nu uitați! Înainte să ne returnați un anumit produs, împachetați-l bine în încă o pungă, cutie sau alt ambalaj potrivit ca să nu se deterioreze ambalajul original al produsului în timpul transportului și ca să nu fie lipite etichete de transport.

Livrarea comenzilor

Descoperiți tot ce vă trebuie despre prețul și termenul livrării dvs.

Termen de livrare: După ce faceți comanda de produs oferit de Alleop, livrarea se va face în 2-4 zile lucrătoare, cu excepția localităților vizitate după grafic și dacă comanda nu a fost făcută în perioada Black Friday sau în cursul altor perioade asemănătoare, pe care Alleop le anunță din timp pe site-ul magazinului.

Preț și condiții de livrare: Pentru comenzi în valoare de sub 400 RON se calculează taxă de livrare în cuantum de 20.00 LEI, iar pentru comenzi în valoare de peste 400 RON livrarea este GRATUITĂ*.

La alegerea metodei de plată cu ,,Ramburs,, se adaugă taxa de ramburs (plata la livrare) de 4.99 lei.

*Livrarea gratuită poate fi refuzată pentru pachete cu greutate de peste 20kg sau pentru pachete cu dimensiuni ce depășesc 50 x 50 x 50 cm. În caz că comanda dvs. răspunde la una dintre condițiile susmenționate, așteptați-l pe un reprezentant din Alleop să vă contacteze pentru a stabili detaliile privind livrarea comenzii dvs. și valoarea finală a acesteia.

Alleop nu garantează disponibilitatea produselor de pe site. În legătură cu timpul tehnic necesar pentru înlăturare a ofertelor cu produsele epuizate, se poate avea abateri între ofertă și cerere a unor produse.
Produse noi (19) Cele mai vândute (993) Reduse (1688)

Ventilator cu ceatade apa Elite EFM-1340W, 2,8 l, Oscilatie automata, Motor din cupru, 3 viteze, Alb/Negru

(0)
swap_horiz check Compară
-20 % PRP 499,99 Lei
399,90 Lei
 • -100,09 Lei
 • Nou

Friteuza Air Fryer & Grill 12in1 Oliver Voltz OV51015K, 1800W, 4 accesorii, Senzor inteligent, Timer, LED, Negru

(0)
swap_horiz check Compară
1.250,00 Lei
 • Nou

Aer condiționat mobil Ayco MAK35CH, 12 000 BTU, 4 moduri, Timer, Telecomandă, I Sleep, Alb

(1)
swap_horiz check Compară
-22 % PRP 2.299,90 Lei
1.799,90 Lei
 • -500,00 Lei
 • Nou

TV Crown 32PV11FB, LED, 32 inch, 81 cm, 1366x768 HD Ready, Negru

(0)
swap_horiz check Compară
-10 % PRP 589,90 Lei
529,90 Lei
 • -60,00 Lei
 • Nou

Masinа de tuns Remington Power X6 HC6000, 0.5-35 mm, 90 min autonomie, Lame din otel, Afisaj LED, Gri/albastru

(0)
swap_horiz check Compară
314,90 Lei
 • Nou

Masina de tuns Remington Easy Fade Pro HC550, rezistent la apa, autonomie 120 min, lame din otel, 19 accesorii, Negru/albastru

(0)
swap_horiz check Compară
299,90 Lei
 • Nou

Trimmer pentru cap și corp Remington ONE PG780, 60 min. timp de funcționare, 14 accesorii, fără fir, negru

(0)
swap_horiz check Compară
399,90 Lei
 • Nou

Remington Omniblade HG3000 Trimmer pentru față și corp, 40 min funcționare, 6 atașamente, fără fir, alb/negru

(0)
swap_horiz check Compară
249,90 Lei
 • Nou

Uscător de păr Remington Curl and Straight Confidence D5706, 2200W, ionizare, jet 90 km/h, Cool Shot, negru/roz

(0)
swap_horiz check Compară
199,90 Lei
 • Nou

Uscător de păr Remington ONE D6077, 2000W, ionizare, jet de 120 km/h, Cool Shot, Thermacare, negru/roz

(0)
swap_horiz check Compară
299,90 Lei
 • Nou

Remington Curl and Straight Confidence AS8606 Perie pentru uscare și coafare, 800W, cu strat ceramic, ionizare, Cool Shot, negru/roz

(0)
swap_horiz check Compară
329,90 Lei
 • Nou

Remington Keratin Protect AS8810 Perie pentru uscare și coafare, 1000W, cu strat ceramic, Cool Shot, negru/roz

(0)
swap_horiz check Compară
249,90 Lei
 • Nou
Se afișează 1 to 12 din 19 (2 Pagini)